Kvann Kompagniet
Kvann Kompagniet udvikler nye delikatesser med Kvan både fra egen kvanmark og med vilde urter fra Sydgrønland.
Stadeholder: Kvann Kompagniet
Her kan du møde uafhængige madaktører, der kommer med produkter fra alle dele af landet. Herunder fortæller de lidt om dem selv, og hvad de tager med på Madens Folkemøde.
Kvann Kompagniet udvikler nye delikatesser med Kvan både fra egen kvanmark og med vilde urter fra Sydgrønland.
Stadeholder: Kvann Kompagniet
Sammen med Omø Fisk og Tang og agrarøkonom prisvinder Katrine Lykkegaard Christensen sætter Bioøkonomisk Vækstcenter Guldborgsund fokus på fremtidens fødevarer og deres vej til middagsbordet.
Stadeholder: Bioøkonomisk Vækstcenter Guldborgsund & Omø Fisk og Tang
It’s tea. But not as you know it… Sparkling Tea er en ny økologisk lav- og nonalkoholisk læskende drikkevare baseret på op til 13 forskellige te-typer i én flaske. Kom og prøv de mange komplekse og overraskende smagsoplevelser, som Sparkling Tea giver.
Stadeholder: Copenhagen Sparkling Tea Company
Mad produceret på økologisk landbrug med plads til både natur, dyr, mennesker, genbevaring og moderne produktion og afsætning
Stadeholder: Danmarks Naturfond
Et håndværksdestilleri i Kløvermarken. Prisvindende Copenhagen Distillery har siden 2015 sendt en række nyskabende og spændende produkter på markedet. Kom og se, hvad der sker i 2019 af nye produkter og ideer, og smag på gamle kendinge.
Stadeholder: Copenhagen Distillery
Kom og mød personerne bag Guldrummet. Vi har taget varer med, som vi normalt kun sælger til top-restauranter, og er klar til gode snakke om kødhåndværk. Vi vil også løfte sløret for Dyrbar, vores helt nye ”barn”, som vil se dagens lys i løbet af sommeren.
Stadeholder: Guldrummet Danish Crown
Stadeholder: Mjødbryggeriet Petersen og Sønnder
Stadeholder: Det Danske Spiritus Kompagni
Øksendrup Cider og Fejø Cider lancerer små mirakler af smagfulde, raffinerede bobler!
Smagsprøverne akkompagneres af musik og bogen om cider i Europa.
Stadeholder: Fejø Cider og Øksendrup Cider
Smag vores lille økologiske rodknold chufa, den er god for fordøjelsen, allergivenlig, glutenfri, vegansk og bæredygtig. Chufa smager mild nøddeagtig.
Stadeholder: NORDICCHUFA Aps
Få hele historien om de nordiske frugteddiker, som i over 20 år, gennem dobbeltfermentering og fadlagring, er blevet tilvirket og tappet i hånden af eddikemester Andreas Harder og hans hold, på mikroeddikebryggeriet i Nordhavn. I boden vil du udover sortimentet af eddiker fra Nordhavn få mulighed for at smage på en 17 år gamle solera eddike lavet på frugt fra Lilleø og eddikebaserede læskedrikke.
Stadeholder: Nordhavn Eddikebryggeri
Læg vejen forbi Meyers mini-mølle, få gode bageråd og stift bekendtskab med nye ’gamle’ kornsorter, som purpurhvede, emmer mm.
Der males friskmalet mel hele dagen, du kan købe melet med hjem og Meyers Bageri giver surdejen.
Malten er grundstenen i enhver øl, og vores dygtige bryggere udfører med stor respekt deres håndværk, så kornet, sammen med god humle, forvandles til godt øl til glæde for alle øldrikkere. Hele processen fra korn til færdigt produkt sker i bryggeriet.
Stadeholder: Bryghuset Møn
Kom og oplev verdensklasse mousserende vin fra Danmark.
Stadeholder: Andersen Winery
Mød og smag det nyeste inden for madiværksætteri. Du kan møde Grøndals, København Kombucha, NØD, Råhandel, FONDA - drikke Fond, Planteslagterne og Foodture på standen.
Stadeholder: Greater Copenhagen Food Startup
Kom forbi og hils på mejerichef Henrik Toft fra Løgismose Mejeri, der ryger friskost på pladsen. Dukan både smage og købe Løgismose rygeost, pesto, hummus, og æblemost på fynske æbler, med dig hjem. Kom forbi og hils på mejerichef Henrik Toft fra Løgismose Mejeri, der ryger friskost på pladsen.
Stadeholder: Løgismose mejeri
På Isle of Møn Spirits' stand møder du Sara og Uffe Skaaning Lind, der grundlagde Isle of Møn Spirits i 2016. Vi holder til i Askeby på Møn, hvor vi har forvandlet vores gamle stald til et lille, moderne destilleri, som danner ramme om produktion, workshops og events. Her fremstiller vi gin og snapse med urter, bær og rødder fra den vildtvoksende natur på Møn. Mange af de traditionelle gin ingredienser har vi erstattet med vilde urter og planter, der har tilsvarende egenskaber.
Stadeholder: Isle of Møn
For at lave dit eget program, skal du være logget ind med Facebook.
Ved at logge ind med Facebook, kan du hente dit program frem på f.eks. en tablet eller smartphone.
Log ind med Facebook