Bag Madens Folkemøde er en gruppe af Danmarks mest markante stemmer, når det kommer til mad. De mener, at samtalen om vores mad er vigtigere end nogensinde. Så vigtig, at maden fortjener sit helt eget folkemøde, hvor vi debatterer, hvordan Danmarks fremtid skal være som madland. 

Madens Folkemøde er skabt af nedenstående gruppe af mennesker, som også udgør Foreningen Madens Folkemødes bestyrelse:  

  • Formand Kasper Fogh, politik- og kommunikationschef i Cevea.
  • Næstformand Mette Egeskov, repræsentant for Engestofte Gods.
  • Per Kølster, formand for Økologisk Landsforening.
  • Henrik Høegh, viceborgmester i Lolland kommune.
  • Peter Engberg Jensen, erhvervsmand, tidligere koncernchef hos Nykredit.
  • Kim Rahbek Hansen, restauratør og iværksætter.
  • Anne Birgitte Agger, direktør for Hotel- og Restaurantskolen.
  • Mette Egeskov, repræsentant for Engestofte Gods.
  • Lisbeth Olsgaard, head of branding i Landbrug & Fødevarer.
  • Claus Meyer, gastronomisk iværksætter.

Det er Food Organisation of Denmark, der organiserer og afvikler Madens Folkemøde.

De har gjort at Madens Folkemøde er en realitet

En ekstra stor tak skal lyde til:

LAG

Erhvervsministeriets Landdistriktspulje

Realdanias kampagne Fremtidens Herregård

Business Lolland-Falster

Guldborgsund Kommune

Lolland Kommune

Regionsrådet og Vækstforum - Region Sjælland

SN's Kultur- og Erhvervsfond

Folketidende

Engestofte Gods

Uden jeres hjælp var Madens Folkemøde ikke blevet en realitet. 

Madens Folkemøde har også fået en helt uundværlig støtte fra det lokale erhvervsliv med bl.a. BeierholmFrederiksdal Gods, Krenkerup Bryggeri og Lolland Falster Kalenderen. Samt uddannelses-institutioner som CELF, Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet m.fl.