Bag Madens Folkemøde står gruppe af mad-Danmarks mest markante stemmer fra alle led af kæden, der starter i naturen og ender på tallerkenen. Vi mener, at samtalen om vores mad er vigtigere end nogensinde af kulturelle, økonomiske og klimamæssige grunde.

Faktisk er den samtale så vigtig, at maden fortjener sit helt eget folkemøde, hvor vi debatterer, hvordan Danmarks fremtid som madland skal være.

Madens Folkemøde er skabt af nedenstående gruppe af mennesker, som også udgør bestyrelsen for Foreningen Madens Folkemøde:  

  • Formand Kasper Fogh, Politik- og Kommunikationschef i Cevea.
  • Næstformand Mette Egeskov, Direktør for Engestofte Gods og initiativtager til Madens Folkemøde.
  • Per Kølster, Formand for Økologisk Landsforening.
  • Henrik Høegh, Viceborgmester i Lolland Kommune.
  • Peter Engberg Jensen, erhvervsmand, tidligere Koncernchef hos Nykredit.
  • Kim Rahbek Hansen, restauratør og iværksætter.
  • Anne Birgitte Agger, Direktør for Hotel- og Restaurantskolen.
  • Lisbeth Olsgaard, Head of Branding i Landbrug & Fødevarer.
  • Claus Meyer, gastronomisk iværksætter.

Madens Folkemøde bliver organiseret og afviklet af Food Organisation of Denmark (FOOD). FOOD er en non-profit organisation, der startede i 2010 som et samarbejde mellem private virksomheder og det offentlige Danmark.