Sådan bliver du en del af Madens Folkemøde

Alle lovlige organisationer, virksomheder, partier uddannelsesinstitutioner m.v. kan ansøge om at blive arrangør eller deltage på anden vis på Madens Folkemøde under en af de fire nedenstående kategorier:

Læs mere om, hvordan du bliver en del af Madens Folkemøde.

Hvis du ønsker at være en aktiv del af Madens Folkemøde 2019, så skriv endelig til sigrid@thefoodproject.dk.

Vil du gerne være frivillig?

Da vi er en begivenhed, der er skabt på et fundament af frivillighed, sætter vi ekstremt stor pris, hvis du har lyst til at være med til at skabe Madens Folkemøde. Derfor kan du allerede nu skrive til os, hvis du har lyst til at være en del af vores frivilligfællesskab.

På Madens Folkemøde gør vi vores bedste, når det handler om at skabe de bedste rammer, arbejdsopgaver og oplevelser for dig som frivillig.

Opgaven afhænger af din personlighed, dit engagement og dine interesser. Der er plads til alle om du er høj eller lav, ung eller ældre. Hvis ikke en af opgaverne passer lige til dig, kontakt os endelig, hvis du kan bidrage med hjælp, så kan det være, vi har en anden rolle, som passer til dig.

Se vores frivilligkatalog HER for mere information om de arbejdsopgaver, som vi har til dig. 

Har du lyst til at være en del af vores fællesskab, styrke dit sociale netværk og være med helt tæt på, når vi skal samle Danmark omkring Madens Folkemøde?

Tilmeld dig som frivillig HER:

Bliv frivillig til Madens Folkemøde 2019

Er du fra en forening m.m. så skriv til frivilligansvarlig Viktoria Sjødahl på frivillig@madensfolkemoede.dk, så vil vi hurtigst muligt tage kontakt til dig.

 

Er du en af Madens Venner?

Det er en overordnet målsætning for Madens Folkemøde, at rigtig mange vil støtte os, og at ingen kan købe sig til en meget dominerende position, som vil være styrende for debatten.

Derfor har vi oprettet Madens Venner, der skal være et netværk af støtter og samarbejdspartnere rundt om Madens Folkemøde.
Madens Venner er både for den lille lokale producent, den store brancheorganisation, den internationale virksomhed og alle dem derimellem, der ønsker at støtte op om debatten og dialogen.

 

 

Bliv en af Madens Venner