2M9A6161102.jpg

DET SKAL DU VIDE, NÅR DU LAVER AKTIVITETER FOR BØRN OG UNGE

Vi prioriterer indhold målrettet børn og unge. Vi tror nemlig på, at vejen til en bedre madkultur går gennem maddannelse og køkkenfærdigheder til den kommende generation.

Fredag får Madens Folkemøde besøg af lokale folkeskoleklasser, som gerne vil have fyldt både hoveder og gryder med viden, gode råvarer og håndelag. Du er velkommen til at tænkte dem ind i dine aktiviteter.

Aktiviteterne for børn og unge skal inspirere og inddrage børnene - gerne på kreative og lærerige måder.

Fristen for at tilmelde indhold er den 8. januar.

Tilmeld aktiviteter for børn og unge

Faciliteter og udstyr
Vi har scener tilpasset samtaleformater og aktiviteter, hvor målgruppen for fingrene i bolledejen - bogstavelig talt. På Engestofte Gods er der faciliteter til at lave fx skuekøkken, en masterclass eller smagninger. Du må også gerne inddrage omgivelserne ved Engestofte Gods som skov, bålplads og sø.

Åbningstider
Det officielle program er

Fredag fra kl. 10.30 – 18.00
Lørdag fra kl. 10.00 – 18.00

Priser 
Det er gratis at lave en aktivitet for børn og unge. Du står selv for råvarer eller produkter til fx smagsprøver eller et skuekøkken.

Billetsalg  
Vi ønsker, at arrangementerne er gratis at deltage i. Men det skal selvfølgelig også hænge sammen for dig som arrangør. Hvis din aktivitet kræver større udgifter til råvarer og lignende, er det muligt at tilknytte et billetsalg. Tag fat i os vedrørende mulighederne og praktikken.

Kontakt os og vend en god idé
Skriv til projektleder Ida-Maj Fiskbæk på idamaj@thefoodproject.dk eller 50256523