2M9A6360238.jpg

DET SKAL DU VIDE, NÅR DU ARRANGERER EN DEBAT

Vi sætter scenen for den demokratiske samtale om vores madkultur og fødevarer. Vi har fire debatscener, der  passer til alle slags formater: Fra de store debatter på tværs af interesseorganisationer og politiske holdninger til den gode samtale mellem fagfolk med noget på hjerte.

Debatterne kan variere i længde alt efter emne og antal deltagere. Det vigtigste er, at debatterne udvider horisonten for deltagere og tilhørere – og gør os klogere på hinanden, vores madkultur og fremtidens fødevaresystemer.

Vi oplever stor interesse for at arrangere debatter på Madens Folkemøde. Det er vi rigtig glade for. Samtidig betyder det, at vi bliver nødt til at justere processen omkring indhold og program. Vi kommer i højere grad til at kuratere indholdet, foreslå samarbejde og sikre progression i både debatter og temaer. 

Byd ind med debatforslag her. Fristen er den 8. januar.

 

Hvem kan ansøge om at være afsender på debat?
Alle lovlige danske partier, organisationer, foreninger, virksomheder, institutioner og andre inden for mad- og fødevareområdet kan søge om at arrangere en debat.

Udgangspunktet for at være afsender på en debat er, at dig og din organisation vil være med til at kvalificere samtalen om vores mad og fødevarer. Debatterne må ikke have kommerciel karakter.

Gør dit indhold skarpt 
Omdrejningspunktet for debatterne er mad og fødevarer. Vi prioriterer indhold, der følger nedenstående principper:

  • Aktuelt og relevant
  • Udfordrer det traditionelle debat-format
  • Præsenterer flere vinkler på emnet
  • Fokuserer på den løsningsorienterede samtale

I udvælgelsen vægter vi desuden balancen i det samlede program hvad angår afsendere, temaer, politiske holdninger, køn og alder.

Du kan se programmet for 2019 og lade dig inspirere her. 

Tildeling af tidspunkter  
Vi har både indendørs og udendørs debatscener. Scenerne varierer i størrelse fra den lille intime scene til hovedscenen med plads til 800 gæster.

Vi prøver så vidt muligt at lægge debatter med samme tema i forlængelse af hinanden. Derfor kan vi ikke garantere, at du kan få en særlig scene eller et bestemte tidspunkt, men vi lytter gerne til dine ønsker. 

Åbningstider
Det officielle program er 

Fredag fra kl. 10.30 – 18.00
Lørdag fra kl. 10.00 – 18.00

Udstyr 
Der er lydudstyr og et simpelt møblement på alle scenerne. Der er udstyr til max fem debattører på scenen ad gangen. Det er muligt at skifte ud i debattører undervejs i debatten.

Tag fat i os, hvis din debat kræver særlig scenografi eller udstyr.

Priser
Det er gratis at arrangere en debat på Madens Folkemøde. Udgifter til debatdeltagere eller en moderator afholder du som arrangør.

Kontakt os og vend en god idé 
Skriv til folkemødechef Sigrid Gjessing på sigrid@thefoodproject.dk eller 28584319