2M9A8945192.jpg

DET SKAL DU VIDE, NÅR DU LAVER INDSLAG PÅ SCENEN FOR MADHÅNDVÆRK

Vi har dedikeret en scene til madhåndværk, hvor der er plads til spændende formidlingsformater med fokus på råvarer, maddannelse og godt håndværk. Her kan producenter, madentreprenører, gastronørder og madglade amatører invitere inden for til samtaler, skuekøkkener, workshops eller noget helt fjerde.

På madhåndværkscenerne skal tilhørerne inddrages – gerne på nye og kreative måder.

Fristen for at tilmelde indhold er den 8. januar.

Tilmeld aktiviteter på scenen for madhåndværk

Vilkår for at være en del af madhåndværkscenen 
På scenen for madhåndværk er det råvarerne, der er i fokus. Derfor vægter vi kvalitet, håndværk og og spændende formidlingsformater, når vi udvælger arrangører til madhåndværksscenen.

Faciliteter og udstyr
Vi leverer basis køkkenudstyr, service til servering af smagsprøver samt et enkelt lyd-setup. På Engestofte Gods er der faciliteter til at lave fx skuekøkken, en masterclass eller smagninger. Du må også gerne inddrage omgivelserne ved Engestofte Gods som skov, bålplads og sø.

Åbningstider
Det officielle program er

Fredag fra kl. 10.30 – 18.00
Lørdag fra kl. 10.00 – 18.00

Priser 
Det er gratis at lave en aktivitet på scenen. Du står selv for råvarer eller produkter til fx smagsprøver eller et skuekøkken.

Billetsalg  
Vi ønsker, at arrangementerne på scenerne er gratis at deltage i. Men det skal selvfølgelig også hænge sammen for dig som arrangør. Hvis din workshop, smagning eller øvrige aktivitet kræver større udgifter til råvarer og lignende, er det muligt at tilknytte et billetsalg. Tag fat i os vedrørende mulighederne og praktikken.

Kontakt os og vend en god idé
Skriv til projektleder Ida-Maj Fiskbæk på idamaj@thefoodproject.dk eller 50256523