Gi' en hånd med!

Med 150 indslag på programmet og mere end 5000 gæster fordelt på to dage, er det vigtigt, at tingene går op i en højere enhed. Vores frivillige er derfor helt afgørende for, at Madens Folkemøde bliver en god og tryg oplevelse for vores gæster og alle dem, der er en del af programmet.

Vores frivillige er mest folk fra lokalområdet, men der kommer også studerende og frivillige fra andre steder i landet, der gerne vil give en hånd med til en af landets største madbegivenheder.

Hvis du har lyst til at være en del af et fællesskab og have sjove, lærerige opgaver, så kan du allerede nu blive en del af frivilligholdet til Madens Folkemøde.

Sjove, lærerige opgaver

Opgaverne spænder bredt, og som frivillig kan du varetage mange forskellige slags opgaver. Du kan stå ved indgangen og være den, der byder folk velkommen med et smil, du kan hjælpe med at klargøre scener, holde pladsen ryddelig eller svare på spørgsmål fra gæsterne.

Uanset din funktion vil du altid være en del af et team og have en medfrivillig ved din side! Derudover får du selvfølgelig mad og drikke under hele din vagt.

Du behøver ikke have erfaring med festivalafvikling, du skal bare have lyst til at være en del af et stort team og løfte i flok.

Bliv klædt godt på

Som frivillig er du med til at sikre, at vores gæster og aktører har en god oplevelse. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig godt klædt på og kender dine opgaver.

Vi afholder et informationsmøde for frivillige inden folkemødet. Her får du en grundig indføring i de opgaver, du skal varetage, og du møder dem, du skal arbejde sammen med.

Det er en forudsætning for at være frivillig på Madens Folkemøde, at du kan deltage i et af info-møde på Lolland eller i København. Møderne afholdes i starten af september. 

Lyder det som noget for dig? Så registrer dig ved at udfylde formularen.

 

Udfyld formular

Har du spørgsmål om at være frivillig på Madens Folkemøde?

Så kan du skrive til frivilligansvarlig, Amanda Bertram, på amanda@thefoodproject.dk