Gå direkte til tilmelding

For at tilmelde en debat eller aktivitet skal du udfylde en formular: 

1) Debat

2) Aktivitet

3) Fødevaremarkedet

4) En stand

Open call og fleksibel tilmelding

Tilmeldingen til Madens Folkemøde foregår som et open call, hvor alle kan indsende forslag til debatter og aktiviteter.

Vi gennemgår alle forslag og udvælger dem, der kommer med i programmet 2021.

Fristen for at indsende debatter og aktiviteter afhænger af, hvilken del af programmet, I tilmelder jer. Se de forskellige frister under Vigtige datoer og under hver kategori. 

Sådan kan du deltage

Debatter:
Arrangér en debat og vær med til at sætte madkultur og fødevaresystemer på dagsordenen. I programmet giver vi plads til at jordbrugere, producenter, kokke, foodservice, iværksættere, beslutningstagere og madfolk med noget på madhjertet tager temperaturen på aktuelle emner i maddebatten. 

Madhåndværk:
Rummer aktiviteter og samtaler, der vil maddanne og skabe interesse for råvarer og madlavning gennem smagninger, skuekøkkener, workshops eller en tur ud i den spiselige natur omkring Engestofte Gods.

Fødevaremarkedet:
Er du fødevareproducent, kan du få en stadeplads på fødevaremarkedet. Her udstiller nogle af landets bedste fødevareproducenter – fra muld til kyst og fra marker til den vilde natur.

Børn og unge:
Gode madvaner starter tidligt. Programmet for børn og unge består af aktiviteter, der vil maddanne og give køkkenfærdigheder og viden om vores mad og råvarer til den opvoksende generation.  

Stande: Lej en stand og få et udstillingsvindue for din organisation. I tilrettelægger selv indholdet og kan bruge standen til at profilere jeres organisation og komme i dialog med jeres målgruppe. Foreninger, organisationer og virksomhed kan ansøge om at få en stand.

Vil du vide mere om, hvordan du kan deltage i Madens Folkemøde?

Så skriv til folkemødechef, Frej Scherfig, på frej@thefoodproject.dk