Fremtidens fødevarer – hvad kommer på tallerkenen?

Laden Bioøkonomisk Vækstcenter Guldborgsund og Business Lolland-Falster
Lørdag, 11/5
14.00 – 14.45

Hvordan ser din middagstallerken ud i 2025? Står menuen på stegte larver, braiserede græshopper og frisk tang? Kom og hør frontløbere inden for fremtidens fødevarer diskutere med forskere og supermarkedskæder, hvad der kommer til at afgøre danskernes fremtidige livretter - er det bæredygtighed, sundhed, den gode smag eller noget helt fjerde?


Moderator: Iben Krog Rasmussen, Tænketanken FREJ


Deltagere:
- Lars Aarup, COOP
- Katrine Lykkegaard Christensen, årets modtager af agrarøkonom-prisen
- Claus Falconi, biolog PhD, Falconi Mare ApS og Danish Seaweed Organisation
- Birthe Linddahl, sociolog og fremtidsforsker

Hvordan ser din middagstallerken ud i 2025? Står menuen på stegte larver, braiserede græshopper og frisk tang? Kom og hør frontløbere inden for fremtidens fødevarer diskutere med forskere og supermarkedskæder, hvad der kommer til at afgøre danskernes fremtidige livretter - er det bæredygtighed, sundhed, den gode smag eller noget helt fjerde?


Moderator:
Iben Krog Rasmussen, Tænketanken FREJ


Deltagere:
- Lars Aarup, COOP
- Katrine Lykkegaard Christensen, årets modtager af agrarøkonom-prisen
- Claus Falconi, biolog PhD, Falconi Mare ApS og Danish Seaweed Organisation
- Birthe Linddahl, sociolog og fremtidsforsker