Fra dåsebajere og durumruller til gourmetøl og gastronomi

Amfien Bryggeriforeningen og Landbrug & Fødevarer
Fredag, 10/5
13.00 – 13.45

Hvad er vigtigst, hvis producenten skal gøre sine føde- eller drikkevarer så attraktive, at forbrugeren med glæde hiver dankortet op af lommen og betaler prisen? Lokalt, sundt og bæredygtigt? Den gode historie? En enestående smagsoplevelse? Landbrug og Fødevarer og Bryggeriforeningen har inviteret topkokke og bryggere til at debattere øllets betydning og rolle i moderne gastronomi.


Moderator: Timm Vladimir, TV-vært og madelsker


Deltagere:
- Anders Bering, kommunikationsdirektør, Carlsberg
- Henrik Vang, direktør, Nørrebro Bryghus
- Rasmus Pors, kok og madiværksætter, Madkastellet

Hvad er vigtigst, hvis producenten skal gøre sine føde- eller drikkevarer så attraktive, at forbrugeren med glæde hiver dankortet op af lommen og betaler prisen? Lokalt, sundt og bæredygtigt? Den gode historie? En enestående smagsoplevelse? Landbrug og Fødevarer og Bryggeriforeningen har inviteret topkokke og bryggere til at debattere øllets betydning og rolle i moderne gastronomi.


 


Moderator: Timm Vladimir, TV-vært og madelsker


Deltagere:
- Anders Bering, kommunikationsdirektør, Carlsberg
- Henrik Vang, direktør, Nørrebro Bryghus
- Thomas Castberg, kok og Masterchef-dommer