Hvordan får vi flere fødevarevirksomheder til at lykkes og hvilken rolle skal detailhandlen spille?

Loen COOP
Fredag, 10/5
14.00 – 14.45

Det bobler derude.  Markedet for små fødevarevirksomheder er i rivende vækst, og lysten til at skabe kvalitetsmadvarer er stor. Men det er svært for de små virksomheder at få adgang til forbrugerne og en stabil indtjening. Skal detailhandlen med supermarkedskæderne i front tage ansvar og hjælpe opstartsvirksomheder frem? Coop har med initiativet Coop Crowdfunding, skabt nogle nye muligheder for danske fødevarevirksomheder, men er det nok? Og er det overhovedet detailhandlens opgave, at få flere fødevarevirksomheder til at lykkes?


Moderator: Louise Hededam, Madredaktør, Samvirke


Deltagere:
- Nicolaj Jæpelt, 
COOP Crowdfunding-ansvarlig
- Kasper Møgelvag, CEO, Orange Elevator
- Mia Maja, CEO, Kitchen Collective
- Lars Visbech Sørensen, Adm Dir,ektør, Agro Busines Park
- Line Hoff, CEO, Læsk

Det bobler derude.  Markedet for små fødevarevirksomheder er i rivende vækst, og lysten til at skabe kvalitetsmadvarer er stor. Men det er svært for de små virksomheder at få adgang til forbrugerne og en stabil indtjening. Skal detailhandlen med supermarkedskæderne i front tage ansvar og hjælpe opstartsvirksomheder frem? Coop har med initiativet Coop Crowdfunding, skabt nogle nye muligheder for danske fødevarevirksomheder, men er det nok? Og er det overhovedet detailhandlens opgave, at få flere fødevarevirksomheder til at lykkes?


Moderator:


Deltagere:
- Nicolaj Jæpelt, 
COOP Crowdfunding-ansvarlig
- Kasper Møgelvag, CEO Orange Elevator
- Mia Maja, CEO Kitchen Collective
- Lars Visbech Sørensen, Adm Dir, Agro Busines Park
- Line Hoff, CEO Læsk