Fremtidens Frø: Hvilken mad vil vi spise i fremtiden?

Amfien Danmarks Frøsamlere
Lørdag, 11/5
18.15 – 19.00

Det hele starter med et frø. Men hvor skal frøene komme fra? Hvem skal producere dem og hvem skal eje generne? Kan landmænd, genbanker og forædlere samarbejde om udvikling af nye sorter? Hvordan tackler frøbranchen udfordringen med klimaforandringer? Hvor meget burde de plantegenetiske ressourcer, kilden til fremtidens fødevarer, fylde på finansloven? Hvilken indflydelse vil den nye økologiforordning få på udbuddet og udviklingen af nye sorter?


Moderator: Frank Erichsen fra TV-programmet Bonderøven


Deltagere:
Simon von Siebenthal, Danmarks Frøsamlere
- Anders Borgen, Frøsamler og producent af økologisk såsæd
- Troels Prior, Formand for Frøsektion Landbrug og Fødevarer

Det hele starter med et frø. Men hvor skal frøene komme fra? Hvem skal producere dem og hvem skal eje generne? Kan landmænd, genbanker og forædlere samarbejde om udvikling af nye sorter? Hvordan tackler frøbranchen udfordringen med klimaforandringer? Hvor meget burde de plantegenetiske ressourcer, kilden til fremtidens fødevarer, fylde på finansloven? Hvilken indflydelse vil den nye økologiforordning få på udbuddet og udviklingen af nye sorter?


Moderator: Frank Erichsen fra TV-programmet Bonderøven


Deltagere:
Simon von Siebenthal, Danmarks Frøsamlere
- Anders Borgen, Frøsamler og producent af økologisk såsæd
- Troels Prior, Formand for Frøsektion Landbrug og Fødevarer