Klimavenlige madvaner - hvorfor og hvordan?

Amfien Danmarks grønne tænketank CONCITO
Fredag, 10/5
14.00 – 14.45

Hvad er klimavenlige madvaner egentlig? Og hvem har ansvaret for, at bæredygtige og klimavenlige retter og råvarer kommer på bordet i de danske hjem? Tænketanken CONCITO giver sit bud på, hvad klimavenlig mad er, mens forskellige fødevareaktører kommer med konkrete bud på, hvordan netop de kan bidrage til at nedsætte klimaaftrykket gennem grønne madvaner og -varer.
Vi sætter klimavenlig mad fra jord til bord til debat og inviterer landmanden, fødevarevirksomheden, madbutikken, restauranten, underviseren, politikeren og publikum til at give deres besyv med.


Moderator: Jarl Krausing, international chef i CONCITO


Deltagere:
- Klimaeksperten: Michael Minter, programleder for CONCITOs program om fremtidens fødevarer
- Landmanden: Per Kølster, landmand, ølbrygger og formand for Økologisk Landsforening
- Madbutikken: Signe Frese, CSR direktør i COOP
- Politikeren: Sascha Faxe, Folketingskandidat for Alternativet
- Hotel- og restaurationsbranchen: Mikal Holt Jensen, miljøchef i HORESTA
- Underviseren: Bo Frederikssen, Meyers Madhus

Hvad er klimavenlige madvaner egentlig? Og hvem har ansvaret for, at bæredygtige og klimavenlige retter og råvarer kommer på bordet i de danske hjem? Tænketanken CONCITO giver sit bud på, hvad klimavenlig mad er, mens forskellige fødevareaktører kommer med konkrete bud på, hvordan netop de kan bidrage til at nedsætte klimaaftrykket gennem grønne madvaner og -varer.


Vi sætter klimavenlig mad fra jord til bord til debat og inviterer landmanden, fødevarevirksomheden, madbutikken, restauranten, underviseren, politikeren og publikum til at give deres besyv med.


Moderator: Jarl Krausing, international chef i CONCITO


Deltagere: