Skal maden på højskole?

Amfien Højskoleprojekt Lolland-Falster
Fredag, 10/5
18.00 – 18.45

Vi har alle sammen mad tilfælles – om vi tager stilling til hvad vi spiser eller ej. Vores valg har konsekvenser for de økosystemer vi omgiver os med og de fællesskaber vi indgår i, men ved vi nok om hvad vi putter i munden, og er vi skrappe nok til at anvende de fødevarer vi får i hånden? Tre højskoler giver et bud på hvad mad og højskole kan sammen. Højskolerne har en forpligtelse til folkelig oplysning. Giver det en særlig forpligtelse når maden tager på højskole?


Moderator:


Deltagere:
- Nanna Brendtholt Thomsen. Kursusleder på Det lille jordbrug, Jyderup Højskole
- Lars Sonne-Hansen, Forstander på Suhrs Højskole
- Nikolaj Frost, Projektleder for Højskoleprojekt Lolland-Falster

Vi har alle sammen mad tilfælles – om vi tager stilling til hvad vi spiser eller ej. Vores valg har konsekvenser for de økosystemer vi omgiver os med og de fællesskaber vi indgår i, men ved vi nok om hvad vi putter i munden, og er vi skrappe nok til at anvende de fødevarer vi får i hånden? Tre højskoler giver et bud på hvad mad og højskole kan sammen. Højskolerne har en forpligtelse til folkelig oplysning. Giver det en særlig forpligtelse når maden tager på højskole?


Deltagere:
- Nanna Brendtholt Thomsen. Kursusleder på Det lille jordbrug, Jyderup Højskole
- Lars Sonne-Hansen, Forstander på Suhrs Højskole
- Nikolaj Frost, Projektleder for Højskoleprojekt Lolland-Falster