Hvordan styrker vi en grøn dagsorden i restaurantbranchen?

Loen HORESTA
Fredag, 10/5
10.00 – 10.45

Rundt omkring i madbranchen findes der en masse helte, som uanset den politiske dagsorden, hver dag arbejder med at passe på miljøet og nedbringe klimabelastningen. Men hvordan kan vi sammen gøre det nemmere for hele restaurantbranchen at synliggøre deres indsats, uden det går ud over forretning og oplevelsen? Og hvad skal der til for, at det bliver nemmere at arbejde med fx miljø- og økomærkningsordninger som restauratør og leder i et køkken? Deltag i debatten, hvor Horesta samler stærke danske aktører på miljø- og klimafronten.  


Moderator: Tine Skriver, Fødevarechef, HORESTA


Deltagere:
- Camilla Hoberg, Kok , Kurhotel Skodsborg.                 
- Mette Dahlgaard Jensen, Gastronomisk chef Restaurant Gemyse
- Iben Wiene Rathje, Projektleder Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri
- Selina Juul, Stifter af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad
- Rikke Thorøe Grønning, Økologisk Landsforening
- Mikal Holt, Green Key Danmark, Miljøchef HORESTA.

Rundt omkring i madbranchen findes der en masse helte, som uanset den politiske dagsorden, hver dag arbejder med at passe på miljøet og nedbringe klimabelastningen. Men hvordan kan vi sammen gøre det nemmere for hele restaurantbranchen at synliggøre deres indsats, uden det går ud over forretning og oplevelsen? Og hvad skal der til for, at det bliver nemmere at arbejde med fx miljø- og økomærkningsordninger som restauratør og leder i et køkken? Deltag i debatten, hvor Horesta samler stærke danske aktører på miljø- og klimafronten.  


Moderator: Tine Skriver, Fødevarechef, HORESTA


Deltagere:
- Camilla Hoberg, Kok , Kurhotel Skodsborg.                 
- Mette Dahlgaard Jensen, Gastronomisk chef Restaurant Gemyse
- Iben Wiene Rathje, Projektleder Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri
- Selina Juul, Stifter af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad
- Torben Blok, Økologisk Landsforening
- Mikal Holt, Green Key Danmark, Miljøchef HORESTA.