Den Første Nadver

Forsamlingshuset Il Fornaio og Timm Vladimirs Køkken
Fredag, 10/5
16.00 – 17.00

Oplev 13 mand til bords diskutere den Judas, der står til hinder for den madkultur vi ønsker fremover. 13 madfolk der prædiker holdning, madglæde, fællesskab, folkesundhed, madspild og ikke mindst værdien af tid. IL Fornaio og Timm Vladimirs Køkken råber i fællesskab vagt i gevær: Danmark bliver et fattigere land, hvis vi ikke formår at forankre madglæden i de danske hjem. Det daglige surdejsbrød bliver serveret undervejs og oplev imens fermenteringen af madens 10 bud.


De 13 deltagere:
- Louisa Lorang, kok, tv-vært og kogebogsforfatter
- Lars Bjerregaard, madjournalist
- Nicolai Tram, kok og medejer af Homemade Agency
- Ole Troelsø, madanmelder og gastronomiredaktør på Børsen
- Bente Svane, projektchef i Coop bl.a. for 'GoCook' - programmet for børn og unge
Timm Vladimir, direktør og ejer af Timm Vladimirs Køkken.
- Tobias Musaeus, Madmissionær hos Il Fornaio
- Selina Juul, Stifter af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad
- Judith Kyst, direktør Madkulturen
- Camilla Plum, kogekone, kogebogsforfatter og foredragsholder
- Bo Jacobsen, kok og indehaver af Restaurationen
- Søren Ejlersen, stifter af Aarstiderne og Haver til Maver
- Thomas Alcayaga, kogemand, madstylist og skribent


Pris: 50 kr. Goodie bag inkluderet i prisen.

Køb din billet

Powered byTicketbutler

-