Brødløftet

Amfien Jalm&B, Batting Bakery og Andersen & Maillard
Fredag, 10/5
15.00 – 15.45

Hvordan sikrer vi bedre brød til alle? Hvordan løfter vi den samlede brødkvalitet i Danmark? Og hvordan kan også bagerierne bidrager til det gastronomiske niveau i Danmark?
Jalm&B og bagervennerne fra københavnske mikrobagerier giver på scenen hinanden et BRØDLØFTE med otte konkrete punkter for bedre brød og udfordrer dermed brødindustrien, glutenforskrækkelse og det konventionelle landbrug.


Deltagere:
- Vanessa Kimbell, bagebogsforfatter, brødunderviser og surdejsaktivist fra The Sourdough School
- Rasmus Kristensen, madmissionær fra Jalm&B
- Martin Marko Hansen, madmissionær fra Jalm&B

Hvordan sikrer vi bedre brød til alle? Hvordan løfter vi den samlede brødkvalitet i Danmark? Og hvordan kan også bagerierne bidrager til det gastronomiske niveau i Danmark?
Jalm&B og bagervennerne fra københavnske mikrobagerier giver på scenen hinanden et BRØDLØFTE med otte konkrete punkter for bedre brød og udfordrer dermed brødindustrien, glutenforskrækkelse og det konventionelle landbrug.


Moderator:


Deltagere:
- Marko Hansen, Bager, Jalm&B
- Batting Bakery
- Lille Bakery (tbc)
- Vanessa Kimbell, surdejsbager og forfatter