Vores demokratiske mad

Amfien Landbrug & Fødevarer
Fredag, 10/5
12.00 – 12.45

Den danske fødevaresektor står på andelsbevægelsens demokratiske
skuldre – hvad har det af betydning for vores mad?
Er andelstanken en dinosaur eller er den mere relevant nu end tidligere?
Hvad betyder det, at vores mad har dette demokratiske ophav? Og har det stadig
relevans i dag? Ville vi kunne opfi nde andelsbevægelsen på samme måde nu?
Ville vi gøre noget anderledes i dag?


Moderator: Søren Pind, cybersherif


Deltagere:
- Martin Merrild, formand, Landbrug & Fødevarer
- Leif Friis Jørgensen, adm. direktør, Naturmælk
- Susanne Westhausen, adm. direktør, Kooperationen
- Rasmus Pors, kok, madiværksætter, Madkastellet

Den danske fødevaresektor står på andelsbevægelsens demokratiske skuldre – hvad har det af betydning for vores mad?
Er andelstanken en dinosaur eller er den mere relevant nu end tidligere? Hvad betyder det, at vores mad har dette demokratiske ophav?
Og har det stadig relevans i dag? Ville vi kunne opfinde andelsbevægelsen på samme måde nu? Ville vi gøre noget anderledes dag?


Moderator: Søren Pind, cybersherif


Deltagere:
- Martin Merrild, Formand, Landbrug & Fødevarer
- Leif Friis Jørgensen, adm. direktør, Naturmælk
- Susanne Westhausen, adm.direktør, Kooperationen
- Claus Kragh, Europaredaktør, Mandag Morgen