Fremtidens Restaurationsbranche – langtidsplanlægning eller politiske prestigeprojekter?

Laden REGA, Restauratørernes Garantiordning, under Danmarks Restauranter og Cafeer
Fredag, 10/5
15.00 – 15.45

Der stilles høje krav til den danske restaurationsbranche, som står over for en række større ændringer, hvis den skal spille sammen med bæredygtig udvikling. Men hvem har ansvaret? Restauratørerne skal tage ansvar for egne forretninger, men får branchen de nødvendige politiske rygstød, der definerer et klart spor for fremtidens restaurationsbranche? Eller stopper de politiske initiativer ved kortsigtede prestigeprojekter? Vi tager en debat om ansvarsfordelingen hen imod en bæredygtig restaurationsbranche.


Moderator: Kim Rahbek Hansen, talsperson for REGA og founder og bestyrelsesmedlem af Sticks’n’Sushi


Deltagere:
- Anders Aagaard, Ejer og CEO, Madklubben
- Torben Hofmann E. Rosenstock, Direktør, Danmarks Restauranter og Cafeer
- Anne-Birgitte Agger, Direktør, Hotel- og Restaurantskolen i Valby
- Anette Navne, Direktør, Hotel Saxkjøbing
- Hans Christian Smed, Direktør, KBH Madhus
- Trine Hahnemann, Ejer og CEO Hahnemanns Køkken

Der stilles høje krav til den danske restaurationsbranche, som står over for en række større ændringer, hvis den skal spille sammen med bæredygtig udvikling. Men hvem har ansvaret? Restauratørerne skal tage ansvar for egne forretninger, men får branchen de nødvendige politiske rygstød, der definerer et klart spor for fremtidens restaurationsbranche? Eller stopper de politiske initiativer ved kortsigtede prestigeprojekter? Vi tager en debat om ansvarsfordelingen hen imod en bæredygtig restaurationsbranche.


Moderator: Kim Rahbek Hansen, talsperson for REGA og founder og bestyrelsesmedlem af Sticks’n’Sushi


Deltagere:
- Jakob Elleman-Jensen, Miljø- og Fødevareminister
- Anders Aagaard, Ejer og CEO, Madklubben
- Torben Hofmann E. Rosenstock, Direktør, Danmarks Restauranter og Cafeer
- Anne-Birgitte Agger, Direktør, Hotel- og Restaurantskolen i Valby
- Anette Navne, Direktør, Hotel Saxkjøbing
- Hans Christian Smed, Direktør, KBH Madhus
- Trine Hahnemann, Ejer og CEO Hahnemanns Køkken