Slow Fish - Spis, hvad vi har omkring os

Slow Food-Scenen Slow Food København
Lørdag, 11/5
14.45 – 15.30

Bæredygtighed og lokal fødevareforsyning er kendte begreber i debatten om en bedre fødevareproduktion, og dette er også interessante emner når det handler om fisk og hvad vi har i havene omkring os. Vi får besøg af Martin Bregnballe fra Fangst og Joachim Hjerl fra Maritime Nyttehave, to dygtige fiskeentusiaster, der arbejder for at sætte fokus på det spiselige hav. 


Efter debatten vil det være muligt at deltage i en lille, men delikat smagning. Debatten er gratis. Smagningen koster 40 Kr.


Med Martin Bregnballe fra Fangst, Joachim Hjerl fra Maritime Nyttehaver

Køb din billet

Powered byTicketbutler

Bæredygtighed og lokal fødevareforsyning er kendte begreber i debatten om en bedre fødevareproduktion, og dette er også interessante emner når det handler om fisk og hvad vi har i havene omkring os. Vi får besøg af Martin Bregnballe fra Fangst og Joachim Hjerl fra Maritime Nyttehave, to dygtige fiskeentusiaster, der arbejder for at sætte fokus på det spiselige hav. 


Efter debatten vil det være muligt at deltage i en lille, men delikat smagning. Debatten er gratis. Smagningen koster 40 Kr.


Med Martin Bregnballe fra Fangst, Joachim Hjerl fra Maritime Nyttehaver