Fremtidens kok

Pavillonen Smag for Livet & Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet - KU FOOD
Fredag, 10/5
12.15 – 13.00

Hvordan skal fremtidens kokke uddannes, og hvad bliver deres arbejdsmarked? Hvordan kommer de til at bidrage til den nye ‘urban economy’ med byerne som drivkraft for økonomisk udvikling og jobs? Hvordan får vi flere unge til at vælge og fuldføre en fødevarefaglig erhvervsuddannelse?
Debatten vil belyse disse spørgsmål fra en lang række vinkler.


Moderator: Mikael Schneider, Smag for Livet


Deltagere:
- Christian Puglisi, Kok og restauratør, Relæ, Manfreds, mm.
- Klavs Styrbæk, Kok og restauratør, STYRBÆKS
- Anika Madsen, Kok, Roxie
- Anne-Birgitte Agger, Direktør, Hotel og Restaurantskolen, Valby
- Katia K. Østergaard, Adm. direktør, Horesta
- Christian Wellendorf, Kok og verdens bedste kommis

Hvordan skal fremtidens kokke uddannes, og hvad bliver deres arbejdsmarked? Hvordan kommer de til at bidrage til den nye ‘urban economy’ med byerne som drivkraft for økonomisk udvikling og jobs? Hvordan får vi flere unge til at vælge og fuldføre en fødevarefaglig erhvervsuddannelse?


Debatten vil belyse disse spørgsmål fra en lang række vinkler.


Moderator: Mikael Schneider (Smag for Livet)


Deltagere:
- Christian Puglisi, Kok og restauratør, Relæ, Manfreds, mm.
- Klavs Styrbæk, Kok og restauratør, STYRBÆKS
- Anika Madsen, Kok, Roxie
- Anne-Birgitte Agger, Direktør, Hotel og Restaurantskolen, Valby
- Katia K. Østergaard, Adm. direktør, Horesta
- Christian Wellendorf, Kok og verdens bedste kommis