Hvor blev smagen af i al denne snak om mad?

Amfien Smag for Livet & Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet - KU FOOD
Fredag, 10/5
17.00 – 17.45

Har vi helt glemt smagen af vores mad? Er det, vi spiser, alene blevet et spørgsmål om kost, ernæring, kalorier, sundhed og effektivisering af fødevareproduktion? Hvad betyder det for vores børn og ældre, hvordan påvirker det vores livskvalitet og vores miljø? Debatten forsøger at finde svaret på disse spørgsmål fra mange forskellige vinkler.


Moderator: Mikael Schneider, Smag for Livet


Deltagere:
- Claus Meyer, Gastronomisk entreprenør, Meyers
Ole G. Mouritsen, Prof. , KU FOOD og Smag for Livet
- Emil Krøll, Iværksætter, Circular Food Technology
- Leif Nielsen, Branchedirektør, DI-Fødevarer
Sanne Vinther, direktør, Arla Fonden

Har vi helt glemt smagen af vores mad? Er det, vi spiser, alene blevet et spørgsmål om kost, ernæring, kalorier, sundhed og effektivisering af fødevareproduktion? Hvad betyder det for vores børn og ældre, hvordan påvirker det vores livskvalitet og vores miljø? Debatten forsøger at finde svaret på disse spørgsmål fra mange forskellige vinkler.


Moderator: Mikael Schneider, Smag for Livet


Deltagere:
- Claus Meyer, Gastronomisk entreprenør, Meyers
Ole G. Mouritsen, Prof. , KU FOOD og Smag for Livet
- Emil Krøll, Iværksætter, Circular Food Technology
- Leif Nielsen, Branchedirektør, DI-Fødevarer
Sanne Vinther, direktør, Arla Fonden