Hvorfor spiser vi kun smukke grøntsager?

Pavillonen Verdens Bedste Fødevarer & Foreningen af Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister
Fredag, 10/5
14.15 – 15.00

Frugt og grønt, der ikke lever op til skønhedsidealerne, bliver smidt ud, før de når at komme i butikkerne. Men hvordan kan de grimme grøntsager undgå at ende på lossepladsen? Og kan det virkelig passe, at vi ikke vil bruge gulerødder og æbler med skønhedsfejl? Kom og hør hvorfor Kieselgaarden fodrer grise med helt friske grøntsager, hvorfor Coop ikke kan lykkes med at putte grimt grønt på hylderne, hvordan GRIM giver kærlighed til uperfekte knolde og skud, og hvad Danmarks ukronede madspildsdronning Selina Juul, mener løsningen er.


Moderator: Lars Frederik Thalbitzer, formand for Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister


Deltagere:
- Amy Rasmussen, økologisk og biodynamisk grøntsagsproducent på Kiselgården
- Thomas Roland, CSR-chef, COOP
- Petra Kaukua, medstifter, GRIM
- Mette Hansen, afdelingsleder for energirådgivning, Nature Energy
- Selina Juul, Stifter og bestyrelsesformand, Stop Spild Af Mad

Frugt og grønt, der ikke lever op til skønhedsidealerne, bliver smidt ud, før de når at komme i butikkerne. Men hvordan kan de grimme grøntsager undgå at ende på lossepladsen? Og kan det virkelig passe, at vi ikke vil bruge gulerødder og æbler med skønhedsfejl? Kom og hør hvorfor Kieselgaarden fodrer grise med helt friske grøntsager, hvorfor Coop ikke kan lykkes med at putte grimt grønt på hylderne, hvordan GRIM giver kærlighed til uperfekte knolde og skud, og hvad Danmarks ukronede madspildsdronning Selina Juul, mener løsningen er.


Moderator:
Lars Frederik Thalbitzer, formand for Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister


Deltagere:
- Amy Rasmussen, økologisk og biodynamisk grøntsagsproducent på Kiselgården
- Thomas Roland, CSR-chef i COOP
- Petra Kaukua, medstifter af GRIM
- Mette Hansen, afdelingsleder for energirådgivning hos Nature Energy
- Selina Juul, Stifter og bestyrelsesformand af Stop Spild Af Mad