Covid-19 kommer med al sandsynlighed til at påvirke afviklingen af Madens Folkemøde 2021 på en række punkter.  

Vi forventer en begrænsning i antal gæster og scener, størrelsen på fødevaremarkedet, retningslinjer for uddeling af smagsprøver samt åbningstid.

Derfor arbejder vi med forskellige scenarier, så vi løbende kan justere rammerne for arrangementet. Scenarierne udspringer af regeringens varslingssystem, og vi tager naturligvis udgangspunkt i de til enhver tid gældende retningslinjer

Har du spørgsmål til vores Covid-19-beredskab?

Så er du altid velkommen til at tage fat i os. 
Skriv til folkemødechef, Frej Scherfig, på frej@thefoodproject.dk 

Fleksibel tilmelding frem til 1. april 

I år har vi indført fleksibel tilmelding for alle aktører. Det betyder, at der ikke er nogen binding før den 1. april.  hvor tilmeldinger først er bindende 1. april. På det tidspunkt har vi lagt de fysiske rammer fast, og alle aktører bliver på forhånd informeret om størrelse og format på arrangementet.

Vi har internt drøftet muligheden for et digitalt format. Men vi har besluttet, at det ikke er den rigtige løsning for os. Mad skal opleves med alle sanser, og derfor vil vi gøre alt for at skabe fysiske møder på tværs af branchen.

Vores ambition er at skabe et godt og trygt folkemøde for alle. Derfor beder vi jer – vores samarbejdspartnere - om forståelse for de ekstraordinære vilkår, der er for planlægningen af årets folkemøde.