2M9A5795134.jpg

Bliv frivillig på Madens Folkemøde

Vil du være med til at skabe et folkemøde på Lolland, hvor vi sætter fremtidens mad på dagsordenen? Vil du være en del af et fællesskab, hvor vi løfter i flok? Så meld dig som frivillig til Madens Folkemøde 2020!

Den 15.-16. maj afholder vi Madens Folkemøde for anden gang. På Engestofte Gods på Lolland samler vi nogle af landets skarpeste madprofiler til to dages debat om vores madkultur og fødevaresystemer.

På Madens Folkemøde er vi afhængige af den hjælp, som frivillige kræfter bidrager med. Derfor håber vi, at du har lyst til at være med!

Tilmeld dig som frivillig

Det laver du som frivillig på Madens Folkemøde

Som frivillig på Madens Folkemøde kan du varetage mange forskelligartede opgaver. Du kan blandt andet være med til at afvikle workshops og debatter, være værten der sørger for at alle føler sig godt taget imod eller være med fra starten og hjælpe os med at sætte det hele op.

Uanset hvilken opgave, du varetager, vil du altid have en medfrivillig ved din side. Og vi tilpasser naturligvis opgaverne til dit engagement og interesse. Vores ambition er, at du skal have det sjovt, når du er frivillig til Madens Folkemøde.

Du kan læse mere om at være frivillig og hvilke opgaver, du kan løse, i vores Frivillighåndbog.

Hent Frivillighåndbogen