Tilmeldingen til Madens Folkemøde foregår som et open call, hvor alle med noget på madhjertet kan indsende forslag til debatter og aktiviteter.

Vi gennemgår alle forslag og udvælger dem, der kommer med i programmet 2021.

Fristen for tilmelding er 1. juni. Byd ind med debatter og aktiviteter her. 

Som arrangør på Madens Folkemøde 2021 har du mulighed for at deltage på flere måder:

Afhold en debat

Vær med til at sætte madkultur og fødevaresystemer på dagsordenen. Her giver vi plads til at jordbrugere, producenter, kokke, foodservice, iværksættere, beslutningstagere og madfolk med noget på madhjertet tager temperaturen på aktuelle emner i maddebatten.

Læs retningslinjerne for at arrangere en debat.

Lav aktiviteter om madhåndværk

Her deler nogle af landets bedste madhåndværkere et væld af køkkenteknikker lige fra syltning og sankning til filetering af fisk. Sporet rummer aktiviteter og samtaler, der vil maddanne og skabe interesse for råvarer og madlavning gennem smagninger, skuekøkkener, workshops eller en tur ud i den spiselige natur omkring Engestofte Gods.

Læs retningslinjerne for at lave aktiviteter.

Fødevaremarkedet - det bedste fra jord til bord

Er du fødevareproducent, kan du få en stadeplads på fødevaremarkedet. Her udstiller nogle af landets bedste fødevareproducenter – fra muld til kyst og fra marker til den vilde natur.

Læs retningslinjerne for at deltage på fødevaremarkedet. 

For børn og unge

Gode madvaner starter tidligt. Programmet for børn og unge består af aktiviteter, der vil maddanne og give køkkenfærdigheder og viden om vores mad og råvarer til den opvoksende generation.

Læs retningslinjerne for at lave aktiviteter for børn og unge.

Stande - et udstillingsvindue for din organisation

Lej en stand og få et udstillingsvindue for din organisation. I tilrettelægger selv indholdet og kan bruge standen til at profilere jeres organisation og komme i dialog med jeres målgruppe. Foreninger, organisationer og virksomheder kan ansøge om at få en stand.

Læs retningslinjerne for standene.