Gennem en bred vifte af debatter, workshops, skuekøkkener, smagninger og samtaler dykker vi ned i madens forunderlige verden og bliver klogere på vores mad: Hvad den er, hvad den skal være, hvor den kommer fra, og hvordan vi skal spise fremover.

Madens Folkemøde 2022 foregår den 3. og 4. juni på Lolland. 

Tilmeldingerne til Madens Folkemøde er netop åbnet. Her inviterer vi hele branchen til at byde ind med indslag til progammet. Som aktør kan du deltage på flere måder. Du kan:

  • Arrangere og facilitere en debat, en samtale et interview eller lignende på en af debatscenerne. Læs mere og tilmeld en debat her.
  • Lave en workshop, et skuekøkken, en smagning eller en talk på en af scenerne for madhåndværk. Læs mere og tilmeld et indslag her.
  • Leje en branchestand, hvor I får jeres helt eget lille område på Madens Folkemøde. Læs mere her.
  • Afholde en aktivitet målrettet skoleelever og børn. Læs mere her.
  • Deltage som fødevarerelateret uddannelsesinstitution og inddrage jeres elever og studerende i aktiviteterne. Læs mere her.
  • Leje en stand på fødevaremarkedet, hvor du kan fremvise og sælger dine produkter. Læs mere her. 

Og så er der de ting, vi ikke har tænkt på, men som du måske har en god ide til – i så fald er du meget velkommen til at tage fat i os og forhøre dig om mulighederne.

Alt indhold på Madens Folkemøde skal forholde sig til en dagsorden omkring mad og fødevarer.

Der er frist for tilmelding af debatter og madhåndværk den 7. februar 2022 kl. 12:00. Der er frist på øvrige aktiviteter den 21. marts. 


Folkemødets vigtigste principper 

Demokratisk: Alle, der har noget begavet på hjerte skal kunne komme til orde. Økonomien må ikke være afgørende, når folkemødets scener og standpladser skal fordeles. Vi ønsker at alle virksomheder, organisationer og interesser skal kunne mødes på lige fod.

Ambitiøst: Vi skal hele tallerkenen rundt og tale om både store og små emner – altid med en klar ambition om at blive klogere sammen og sætte ting i bevægelse. Vi sætter dem med viden og indflydelse i centrum, men lader også andre komme til orde.

Løsningsorienteret: Vi skal tale om, hvor vi gerne vil hen, og hvordan vi kommer i bevægelse. Som mennesker og som samfund.