På scenerne for madhåndværk har vi aktiviteter og samtaler, der vil maddanne og skabe interesse for råvarer og madlavning. Det kan være gennem smagninger, skuekøkkener, workshops eller en tur ud i den spiselige natur omkring Engestofte Gods.

Det er gratis at lave indhold på madhåndværkscenerne, men man står selv for råvarer eller produkter.

Vi ønsker, at aktiviteterne er gratis at deltage i. Men det skal selvfølgelig også hænge sammen for dig som aktør. Hvis din aktivitet kræver større udgifter til råvarer og lignende, er det muligt at tilknytte et billetsalg.

Det er et krav på madhåndværkscenerne, at der er noget for gæsterne at smage på undervejs.

Scener og faciliteter til madhåndværksaktiviteter


Madværkstedet

Madværkstedet er i år lavet til et workshopområde. Her foregår de aktiviteter, hvor gæsterne selv får lov til at få fingrene i maden.

Der er plads til 25-50 personer i hver workshop afhængig af aktivitetens omgang. Deltagere står ved arbejdsborde, og der er basale køkkenfunktioner til rådighed.

Workshoppene kan vare fra 30 min til ca. 1 time.


Planteskolen

Planteskolen er vores store madhåndværksscene. Her kan der laves skuekøkkener, talks eller smagninger. På scenen er der et køkkenbord med adgang til blus og vand.

Scenen ligger i et telt. Der er plads til 100 siddende publikummer inde i teltet.

Der afsættes som udgangspunkt 45 minutter til hvert indslag.


Samtalekøkkenet

Samtalekøkkenet er vores lille intime madhåndværksscene. Her er der plads til 40 siddende gæster. Scenen egner sig godt til samtaler, interviews eller smagninger.

Der er helt basale køkkenfunktioner til rådighed.

Der afsættes 30-45 minutter til hvert indslag.

Ansøg om at få dit indslag med på madhåndværksscenerne

Du ansøger om at få dit indslag med her.

Seneste frist for tilmelding af et indslag er mandag d. 7. februar 2022 kl. 12.00

Vil du vide mere om madhåndværkscenerne?

Så kontakt projektleder Mette Rask-Nielsen på mern@thefoodproject.dk