For Madens Folkemøde er det en prioritet at inddrage studerende og elever fra de forskellige fødevarerelaterede uddannelser i Danmark, så de kan vise deres fag og færdigheder frem for branche, forbrugere og måske kommende elever.

Derfor inviterer vi alle uddannelsesinstitutioner til at deltage på Madens Folkemøde med aktiviteter, hvor de inddrager deres studerende og elever. Om jeres aktiviteter er målrettet børn og skoleklasser, branchen eller de almindelige forbrugere er op til jer.

I fællesskab med jer skaber vi en ramme og afsætter et areal, der er passende i forhold til jeres aktiviteter. For de fleste uddannelsesinstitutioner vil det være et telt på ca. 3x6 meter, men det kan også være at I blot har brug for en facilitet i et par timer.

Det er gratis at lave en aktivitet som uddannelsesinstitution, men I skal selv afholde udgiften til eventuelt telt og inventar.  Det er desværre ikke muligt at medbringe eget telt.

I må gerne inddrage omgivelserne ved Engestofte Gods som skov, bålplads og sø.

Tag fat i os vedrørende mulighederne og praktikken, så vi i fællesskab kan finde en model for, hvordan I bedst deltager i Madens Folkemøde.

Tilmelding

I tilmelder jer ved at skrive til Sigrid Gjessing på sigrid@thefoodproject.dk.

Sidste frist er 21. marts 2022.

Har du spørgsmål til hvordan I deltager som uddannelsesinstitution?

Så er du velkommen til at skrive til Sigrid Gjessing på sigrid@thefoodproject.dk eller tlf. 28 58 43 19