Intet folkemøde uden frivillige

Med 150 indslag på programmet og mere end 5000 gæster fordelt på to dage, er det vigtigt, at tingene går op i en højere enhed. Vores frivillige er derfor helt afgørende for, at Madens Folkemøde bliver en god og tryg oplevelse for vores gæster.

Vores frivillige er mest folk fra lokalområdet, men der kommer også studerende og frivillige fra andre steder i landet, der gerne vil have erfaring med events, netværk i branchen og muligheden for at bruge deres viden i praksis.

Stærke fællesskaber og meningsfulde opgaver

Opgaverne spænder bredt, og som frivillig kan du varetage mange forskellige slags opgaver. Det kan være alt hospitality, klargøring af scener eller at holde pladsen ryddelig til mere specifikke opgaver, hvor du bruger viden og kompetencer i praksis – for eksempel inden for fødevarehygiejne, eventafvikling, kokkefaget eller noget fjerde.

Uanset din funktion vil du altid være en del af et team og have en medfrivillig ved din side! Derudover får du selvfølgelig mad og drikke under hele din vagt.

Du behøver ikke have erfaring med festivalafvikling, du skal bare have lyst til at være en del af et stort team og løfte i flok.

Hvis du vil læse mere om de forskellige frivilligteams, kan du hente Frivillighåndbogen her.

Vi klæder dig godt på til opgaven

Som frivillig er du med til at sikre, at vores gæster og aktører har en god oplevelse. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig godt klædt på og kender dine opgaver.

Vi afholder et informationsmøde for frivillige inden folkemødet. Her får du en grundig indføring i de opgaver, du skal varetage, og du møder dem, du skal arbejde sammen med.

Du kan deltage i et af info-møde på Lolland eller i København. Møderne afholdes i starten af september.

Lyder det som noget for dig? Så registrer dig ved at udfylde formularen.

Udfyld formular

Har du spørgsmål om at være frivillig på Madens Folkemøde?

Så kan du skrive til frivilligansvarlig, Amanda Bertram, på amanda@thefoodproject.dk