2M9A6161102.jpg

DET SKAL DU VIDE, NÅR DU LAVER AKTIVITETER FOR BØRN OG UNGE

Vi prioriterer indhold målrettet børn og unge. Vi tror nemlig på, at vejen til en bedre madkultur går gennem maddannelse og køkkenfærdigheder til den kommende generation.

Aktiviteterne for børn og unge skal inspirere og inddrage børnene - gerne på kreative og lærerige måder.

Fristen for at tilmelde indhold er den 15. februar.

Tilmeld aktiviteter for børn og unge

Aktiviteter for lokale skoleklasser
Fredag fra kl. 9.30 - 14.00 får vi besøg af lokale skoleklasser (2. til 10. klasse, efterskoler, FGU’er, gymnasier og ungdomsskoler), der besøger Madens Folkemøde for at fylde hoveder og hænder med råvarer. viden og godt håndværk. Tag fat i os, hvis I vil lave en aktivitet for de lokale klasser. 

Faciliteter og udstyr
Vi har scener tilpasset samtaleformater og aktiviteter, hvor målgruppen for fingrene i bolledejen - bogstavelig talt. På Engestofte Gods er der faciliteter til at lave fx skuekøkken, en masterclass eller smagninger. Du må også gerne inddrage omgivelserne ved Engestofte Gods som skov, bålplads og sø.

Åbningstider
Det officielle program er

Fredag fra kl. 11.00 – 18.00
Lørdag fra kl. 10.00 – 18.00

Der er besøg fra skoleklasser fredag fra kl. 09.30 - 14.00

Priser 
Det er gratis at lave en aktivitet for børn og unge. Du står selv for råvarer eller produkter til fx smagsprøver eller et skuekøkken.

Billetsalg  
Vi ønsker, at arrangementerne er gratis at deltage i. Men det skal selvfølgelig også hænge sammen for dig som arrangør. Hvis din aktivitet kræver større udgifter til råvarer og lignende, er det muligt at tilknytte et billetsalg. Tag fat i os vedrørende mulighederne og praktikken.

Kontakt os og vend en god idé
Skriv til projektleder Josefine Deleuran på josefine@thefoodproject.dk