Programmet for årets Madens Folkemøde er klar

Programmet for årets Madens Folkemøde er klar

Kom til debatter om alt fra værtskab til værdikæder, deltag i skuekøkken hvor du lærer om grøntsager og bælgfrugter, besøg Markedshallen med mere end 50 producenter eller tag en sejltur på Maribøsøerne. Programmet for Madens Folkemøde 2021 er offentliggjort.

I dag, en måned inden Madens Folkemøde åbner på Lolland, bliver årets program offentliggjort. Og der er tale om et overflødighedshorn af arrangementer, som alle handler om det, der ligger på vores tallerkner og måden, vi producerer det på.

Madens Folkemøde er et folkeligt og fagligt folkemøde med og om vores mad. Her samles landmænd, madhåndværkere, producenter, kokke, foodservice, politikere, forskere og selvfølgelig danskerne for at tage temperaturen på aktuelle emner i maddebatten.

Madens Folkemøde afholdes for anden gang den 24. og 25. september 2021 i smukke omgivelser på Engestofte Gods på Lolland.

Mette Touborg, formand for bestyrelsen i Foreningen Madens Folkemøde og direktør i Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune, glæder sig til, at Madens Folkemøde kan åbne igen efter et års coronapause:

”Vi ser frem til at åbne og engagere alle – fra dem, der dyrker og producerer maden, over kokkene der tilbereder vores måltider og helt ud til alle os danskere, der sidder med kniven og gaflen i hånden – i den helt store samtale om vores mad. Kernen i Madens Folkemøde
er netop samtalen. Det er her, vi udfolder de store debatter om Danmarks fremtidige fødevaresystemer, fokuserer på aktuelle emner i maddebatten og går helt tæt på madens rolle og værdi i det moderne samfund. Det er noget, der vedrører alle, og derfor er de to dage på Engestofte Gods en begivenhed, som hele Danmark er inviteret til,” siger Mette Touborg, formand i Foreningen Madens Folkemøde.

Madens Folkemøde har et program, som spænder vidt og rammer noget for enhver smag. Der er indsigtsfulde debatter og foredrag, underholdende talks, møder med fødevareproducenter, et stort madmarked, workshops og skuekøkkener og rig mulighed for at tale om mad med mennesker, der beskæftiger sig med eller bare er dybt engagerede råvarer og måltider.

Se hele programmet her.