Madens Folkemøde offentliggør datoerne for 2022

Madens Folkemøde offentliggør datoerne for 2022

Den 3. – 4. juni 2022 afholder Madens Folkemøde sit tredje folkemøde om vores mad. Det foregår på Engestofte Gods på Lolland.

Debatter om vores mad og madsystemer, et fødevaremarked med lokale producenter, workshops, skuekøkkener, smagninger og middage. Det er noget af det, der er på programmet, når Madens Folkemøde afholdes for tredje gang den 3. – 4. juni 2022.

Madens Folkemøde 2022 samler maddanmark til to dage fyldt med viden, holdninger og ikke mindst madglæde, fastslår folkemødechef i Foreningen Madens Folkemøde, Sigrid Gjessing.

”I år samlede 8.000 gæster fra hele landet til debatter og aktiviteter om vores mad. Og vi glæder os til at gentage succesen den 3. og 4. juni 2022. De næste måneder skal vi bruge på at udvikle folkemødet og skabe et stærkt program i tæt samarbejde med alle de gode madfolk ude i landet. Vores ambition er, at Madens Folkemøde skal være hele Danmarks folkemøde om mad”, siger Sigrid Gjessing, folkemødechef for Madens Folkemøde.

Madens Folkemøde bliver til i samarbejde med organisationer, virksomheder og foreninger på tværs af både fødekæde og kommunegrænser.

”Inden længe åbner vi for tilmeldinger for dem, der vil være med i programmet. Det foregår som et open call, hvor vi inviterer hele maddanmark til at byde ind og tage del i den store samtale om vores mad. Det er kernen i Madens Folkemøde, nemlig at alle på tværs af fødekæden er med til at tage temperaturen og sætte retningen for det, vi skal i mad-Danmark”, siger Sigrid Gjessing

Madens Folkemøde foregår på Engestofte Gods på Lolland den første weekend i juni 2022.

Om Madens Folkemøde

Madens Folkemøde er arrangeret af Foreningen Madens Folkemøde. Arrangementet afholdes for tredje gang den 3. – 4. juni 2022 på Engestofte Gods på Lolland.  

Formålet med Madens Folkemøde er at skabe et folkeligt og fagligt møde med og om mad. Her samles landmænd, madhåndværkere, producenter, kokke, foodservice, politikere, forskere og selvfølgelig danskerne for at tale om aktuelle emner i maddebatten. Med mange forskellige indgangsvinkler, deltagere og optikker er det målet at løfte debatten, så den kan skabe nye indsigter og tilgange til at fastholde og udvikle Danmark som en førende fødevarenation.